Multiservice Rinsma

Over ons

Bel uw vertrouwde dienstverlener

Wie we zijn

We verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Denk hierbij aan schoonmaakwerkzaamheden, gevelonderhoud en zélfs het weren van steenmarters uit uw woning.

Door continu bezig te zijn met innovaties in de markt, het verbeteren van de uitvoering en uitsluitend samen te werken met bekwame vakmannen is ‘Multiservice Rinsma’ uitgegroeid tot een betrouwbare speler in Friesland en omstreken.

Heeft u hulp nodig bij de oplevering van uw woning, is uw gevel kapot of wenst u ergens anders bij geholpen

te worden? Schroom dan niet om contact op te nemen. Multiservice Rinsma helpt u met veel plezier om deze werkzaamheden tot een goed einde te brengen!

Altijd op zoek naar innovatieve oplossingen voor woningen en gebouwen.

Onze unieke diensten zorgen dat uw eigendom is beschermd tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Door onze ruime ervaring in het preventief beschermen kunnen wij elk gebouw beschermen.

Neem wat rust en laat al uw vuil en rommel thuis of op kantoor over aan schoonmaak professionals!

Door continu bezig te zijn met innovaties in de markt, het verbeteren van de uitvoering en uitsluitend samen te werken met bekwame vakmannen is ‘Multiservice Rinsma’ uitgegroeid tot een betrouwbare speler in Friesland en omstreken. Heeft u hulp nodig bij de oplevering van uw woning, is uw gevel kapot of wenst u ergens anders bij geholpen te worden? Schroom dan niet om contact op te nemen. Multiservice Rinsma helpt u met veel plezier om deze werkzaamheden tot een goed einde te brengen!

Onze unieke diensten zijn in het leven geroepen om de groeiende vraag naar bescherming tegen steenmarters, nestelende vogels onder uw dakpannen en verstopte dakgoten door ophopend blad op te vangen. Zodat wij als Multi service u als consument ook kunnen helpen middels onze beschermende producten en diensten.

We verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Denk hierbij aan schoonmaakwerkzaamheden, gevelonderhoud en zélfs het weren van steenmarters uit uw woning.