Multiservice Rinsma

Diensten

Bel uw vertrouwde dienstverlener
Dienstenoverzicht

In nauwe samenwerking met onze klanten streven wij naar 100% tevredenheid, luisteren wij voortdurend naar hun wensen en stemmen wij onze diensten af op hun behoeften.

Onze klanten waarderen onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelle reactietijden. Wij bieden een transparante, eerlijke en hoogwaardige service en hebben een staat van dienst waarop u kunt vertrouwen.

 

Particuliere reiniging

Wij streven ernaar het vertrouwen van onze klanten te verdienen door consequent onze beloften na te komen. Elke dag voeren wij nieuwe lokale, regionale en landelijke schoonmaakdiensten uit, dus wat uw locatie ook is, wij hebben het onder controle.

Bedrijfsreiniging

Wij zijn overal in Nederland actief en wij hebben een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar industrieel reinigingsbedrijf, met een scala aan diensten, van het ontvetten van harde vloeren tot het reinigen van leidingen en bekleding.

Maatwerk schoonmaak

Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf zijn wij bedreven in het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden op maat in een breed spectrum van industrieën en omgevingen. Veilig, effectief en efficiënt, altijd binnen het budget en op tijd.

Gevelonderhoud

Onze gespecialiseerde technieken en producten herstellen en beschermen uw gevel, waardoor het imago van uw bedrijf en/of uw onroerend goed wordt verbeterd. Door een beschermde afwerking aan te brengen laten we uw gevel in een bijna “als nieuw” toestand achter.

Dakgootbescherming

Na montage van de dakgootbescherming hoeft u niet meer de ladder op om uw dakgoten schoon te maken. Dit betekent voor u, levenslang een schone dakgoot.

Bescherming tegen steenmarters en vogels

Na de montage van onze anti steenmarterprofielen hoeft u zich niet meer druk te maken over die nestelende steenmarters en/of vogels in huis.

Officieel montagepartner van TotaalOnder1Dak Woningbescherming

Voorkom extreme geluidsoverlast, kapot gevreten isolatie, waardevermindering van uw woning en kadavers onder het dakbeschot door uw woning te beschermen met onze marterpreventie dienst!